Pupil van de week: Yaman Ulusoy

9 mei 2024 8:30

Yaman Ulusoy is zaterdag 11 mei de pupil van de week bij de wedstrijd Alblasserdam – Groote Lindt.

Yaman is 9 jaar oud, speelt in de JO10-2 en zit in groep 6.
Zijn favoriete bezigheid is, je raadt het al: uiteraard voetballen! Zijn droom is om later professioneel voetballer te worden en zijn favoriete Nederlandse club is Feyenoord, terwijl Trabzonspor zijn hart heeft in het buitenland. Gevraagd naar zijn favoriete speler, noemt Yaman de legendarische Ronaldo als zijn idool.

Bij vv Alblasserdam waardeert Yaman vooral zijn teamgenoten en de ervaringen die ze samen opdoen. Op de vraag of er iets zou moeten veranderen bij de club, antwoordde hij simpelweg "nee". Yaman vindt eigenlijk alle activiteiten die met voetbal te maken hebben leuk!

Tijdens zijn speciale dag als Pupil van de Week kijkt Yaman er naar uit om het eerste aan te moedigen en de sfeer van het eerste elftal van dichtbij te ervaren. Hoewel hij geen specifieke voorkeur heeft voor een speler van het eerste elftal om mee op de foto te gaan, is hij vastbesloten om te genieten van alles wat de dag te bieden heeft!

Wij wensen Yaman heel veel pezier tijdens de wedstrijd Alblasserdam - Groote Lindt.

3d195fea-8f7c-46de-83ed-fb929cab463f.jpeg