Kom naar VVA-Fortuna en doe mee met de verloting!

13 mei 2024 20:30

Op woensdag 15 mei staat de wedstrijd tussen Alblasserdam en Fortuna Sittard op het programma.

Tijdens deze wedstrijd organiseren we een loterij met geweldige prijzen!
De loten kosten slechts 1 euro per stuk en je kunt loten kopen vóór aanvang van de wedstrijd tot en met de rust. De uitslag van de loterij wordt na de wedstrijd bekend gemaakt.
Wat kun je winnen? Denk aan gesigneerde shirts van Fortuna Sittard, speciale vaantjes ter ere van deze wedstrijd, een geldprijs, diverse flessen drank, boodschappenpakketten, waardebonnen van lokale ondernemers en nog veel meer! Er worden maar liefst 60 prijzen uitgereikt!

We hopen jullie allemaal te zien bij de wedstrijd en wensen iedereen veel geluk met de loterij!

Tip: kom met de fiets!

verloting.jpg