Luxe zege voor Alblasserdam op De Put

VVAC 1

0 - 5

Alblasserdam 1

22'
Murat Elibol (intikker)
38'
Umut Takac (kopbal)
55'
70'
Ahmet Kuyucu (kopbal)
89'
Frank Hendriks (intikker)

Competitie

3e klasse C

Datum

30 oktober 2021 15:00

Scheidsrechter

M.J.H.A. Laros

Accommodatie

Sportpark VVAC
Bloklandsekade 2
2975LA
OTTOLAND
tel. 0184-641669

OTTOLAND • VVAC droop met een dikke 0-5 thuisnederlaag af tegen Alblasserdam. Toch had het heel anders kunnen lopen voor de Ottolanders, als Tom den Besten in de openingsfase een dot van een scoringskans had benut. De VVAC-aanvaller schoof de bal echter naast, waarna Alblasserdam zich nog voor rust naar een 0-2 voorsprong speelde door goals van Murat Elibol en Umut Takac. 

In de tussentijd was VVAC Jelle de Wit al kwijt geraakt vanwege een rode kaart (2x geel), waarbij op De Put niemand heeft gezien om welke reden de eerste gele kaart werd getrokken. 

Na rust liep Alblasserdam verder uit door treffers van Ralph Hofwegen, Glenn de Jong en Ahmet Kuyucu. “We misten ons hele middenveld van vorige week vanwege blessures”, verzuchtte VVAC-trainer Maarten de Bruijne. “Maar er was ook één lichtpuntje: de rentree van Joran Houweling na anderhalf jaar blessureleed. Dat was een kippenvelmoment. Zo fijn,” 

Alblasserdam-collega Dennis Schoonewil was blij met de riante overwinning, maar toch ook kritisch. “We hebben flink wat kansen laten liggen om ons naar een nog ruimere zege te spelen”, vond hij. Om er grijnzend aan toe te voegen: “Ach, ja da’s de aard van het beetje, hè! Ik wil altijd het hoogst haalbare over de streep trekken. Over onze teamprestatie ben ik natuurlijk wél heel tevreden. Er is keihard gewerkt. En 0-5 staat natuurlijk ook lekker. Normaal ben je al helemaal gelukkig als je uit bij een lastige ploeg als VVAC met 0-1 wint. In die zin overtrof deze uitslag al mijn verwachtingen.”

Verslag: regio-voetbal

  Klik hier voor meer foto's

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!