Veerdam 4
5308JH
AALST GLD
tel. 0418-671261

AALST • Alblasserdam verraste zaterdagmiddag met een 0-1 zege op promotiekandidaat Roda Boys/Bommelerwaard. Een welkome driepunter voor de Damdorpers.

“De eerste helft  was er een met kansen over en weer, met een licht voordeel voor de thuisploeg”, aldus Alblasserdam-trainer Umut Takac. Goed verdedigend werk stond echter goals aan weerskanten in de weg.

In de tweede helft was het in eerste instantie Roda Boys dat het initiatief naar zich toetrok. Nadat de storm geluwd was, kroop Alblasserdam steeds meer uit haar schulp en de treffer in de 70e minuut 0-1 van Mustafa Erol was dan ook verdiend te noemen.

Alblasserdam kon deze 0-1 voorsprong zonder al teveel moeite over de streep trekken.

Verslag: regio-voetbal