Bas Verhoevenweg 5
2952BV
ALBLASSERDAM
tel. 078-6930575

ALBLASSERDAM • Alblasserdam is in eigen huis niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel tegen Woudrichem.

“Een hele slordige wedstrijd van onze kant”, gaf Alblasserdam-trainer Umut Takac aan. Er ging bij ons te veel fout en Woudrichem kon de nul redelijk eenvoudig vasthouden. Eigenlijk was er in de gehele eerste helft geen enkele doelrijpe kans voor beide partijen te noteren. De tweede helft tapten we uit een ander vaatje en werden er een aantal serieuze kansen gecreëerd.”

Zeldzaam hoogtepuntje
In de 85ste minuut belandde een kopbal van Ansu Camara, na een prima voorzet, op de lat. Ook in de laatste minuut kon Leroy Naaktgeboren zijn vrije trap niet hard genoeg tussen de palen krijgen De 0-0 stand, gaf trainer Umut Takac aan, was een terechte uitslag. Daarmee doelde hij op de kranige weerstand van Woudrichem.

verslag: regio-voetbal