Merwe Donk 56 A
4207XB
GORINCHEM
tel. 0183-637786

DALEM • Alblasserdam verspeelde tegen GJS een 0-2 voorsprong en moest genoegen nemen met een gelijkspel.

“We begonnen uitermate goed en geconcentreerd aan de uitwedstrijd tegen GJS”, zag Alblasserdam-trainer Umut Takac. In de derde minuut miste Dogukan Senol een dot van een kans. De keeper van GJS kon met een prima reactie ternauwernood de bal tot hoekschop verwerken. Vanuit deze hoekschop was het Ansu Camara die wederom van zich liet spreken en de 0-1 binnen schoot.

Alblasserdam bleef de druk opvoeren en Dogukan Senol had deze keer  het vizier wel  op scherp staan en knalde de 0-2 binnen.

In de tweede helft waren er over en weer wat mogelijkheden, maar echt doelrijpe kansen konden voor beide partijen niet genoteerd worden. In de 85e minuut was het dan toch raak. In dit geval voor GJS. Vanuit een vrije trap kon  ongehinderd de 1-2 ingekopt worden. Een onachtzaamheid in de verdediging van Alblasserdam betekende in 91e minuut de gelijkmaker (2-2).

“Zuur”, gaf trainer Takac aan. “We waren over de gehele wedstrijd gezien de betere ploeg.”

verslag: regio-voetbal