Groeneweg 3
4161BJ
HEUKELUM
tel. 0345-612298

HEUKELUM • Ondanks een matige voorbereiding kende Alblasserdam een prima competitiestart. In en van Heukelum werd met 0-2 gewonnen.

De oranjehemden kwamen met fris voetbal goed uit de startblokken. In een wedstrijd waar over en weer wat kansen waren, was het Alblasserdam dat de 0-1 noteerde. Uit een fraai genomen vrije trap in de 22e minuut van Leroy Naaktgeboren wist de keeper de bal niet goed te pareren en kon Murat Elibol, vrij eenvoudig een treffer achter zijn naam noteren.

In de tweede helft was het Heukelum dat aanzette, maar Alblasserdam hield dapper stand. Na de goal in de 85e minuut van Ansu Camara (0-2) kon de tevreden coach Umut Takac rustig wachten op het verlossende eindsignaal  en met drie punten in de tas richting Alblasserdam vertrekken.

verslag: regio-voetbal