Bas Verhoevenweg 5
2952BV
ALBLASSERDAM
tel. 078-6930575

ALBLASSERDAM • Alblasserdam heeft zaterdag in eigen huis met 2-4 verloren van Roda Boys.

“We waren vandaag duidelijk niet bij de les”, gaf trainer Umut Takac aan. “Een matige inzet , veel balverlies en weinig overleg, ondanks gemaakte afspraken luidde de 2-4 nederlaag in.”

Tot de 40ste minuut was het een gelijkwaardige wedstrijd met over en weer een aantal kansen. In de 42ste minuut moest Roda Boys-spelmaker Toby Tan met een directe

In de 46ste minuut viel de verdiende 0-1. Roda Boys dat steeds beter in de wedstrijd kwam wist in de 50e minuut uit te lopen naar 0-2 en kon in de 62e minuut zelfs de 0-3 aantekenen. Jort de Bruin bracht in de 74e minuut met zijn 1-3 weer hoop terug bij de Alblasserdammers maar nog geen minuut later scoorde Roda Boys de 1-4. De 2-4, kort voor tijd voor Alblasserdam was er alleen voor de statistieken.

Takac: “Roda Boys controleerde het spel en was ondanks soms wat slordig spel heer en meester. We hebben het vandaag te makkelijk opgevat.”

verslag: regio-voetbal