Frisse maar fantastische Drunense Duinen-dag

21 januari 2018 20:00


Zaterdag 20 januari was de allereerste activiteit in het kader van ons 90 jarig jubileum. Maar liefst 80 kinderen vertrokken met hun leiders en trainers naar de Drunense Duinen voor een sportieve sport en spel dag.

Rond 09.15 uur vertrokken twee bussen vol enthousiaste kinderen (O9 tm O13) en hun trainers richting de Drunense Duinen. Daar aangekomen was het terrein al voorbereid en na instructie konden de kinderen lekker aan de slag! Tussendoor werden de kids natuurlijk voorzien van een tasje met de nodige versnaperingen. Tegen de tijd dat er wat regen viel, was het ook tijd om terug te keren naar de club. Daar genoot iedereen van een welverdiend patatje en wat kipnuggets.

Namens de jubileumcommissie waren vooral Koos van Steenis en Alexander Maat betrokken bij de organisatie van de dag. Koos: "Het is altijd spannend of alles goed verloopt en dat je niets vergeten bent, maar het ging allemaal goed en het liep op schema. Als je dan de kinderen ziet genieten dan komt het oude schoolkamp gevoel weer naar boven. Inkopen doen, spullen naar het kamp brengen, tentje opbouwen en spelletjes doen. Daarna kom je op Souburgh en daar zie je een stel dames patat en kipnuggets bakken en ronddelen alsof ze het dagelijks doen. En na afloop met een paar man/vrouw de rommel opruimen, top. Ik denk een goed begin van de viering van het 90 jarig bestaan!" Ook Alexander kijkt terug op een succesvolle dag: "Het was een top dag voor organisatie trainers/ leiders maar vooral voor DE KINDEREN. Zij hebben zich prima vermaakt volgens mij. Iedereen die hieraan heeft meegeholpen bedankt en ik hoop dat dit jaarlijks een terugkerend evenement gaat worden bij VVA. Kinderen praten hierover en dat trekt hopelijk ook weer jeugd aan. Thom de Vries maakte een superleuk sfeerfilmpje voor ons en via deze link is het digtiale foto-album te bekijken (VEEL foto's ;)) 

Het was een heerlijke dag waar hopelijk iedereen met heel veel plezier aan zal terugdenken! Vrijwilligers: BEDANKT!!

Bron: vv Alblasserdam
Delen

Lees meer over:
Drunen Drunense Duinen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!