Club van 50

Wat is de “Club van 50”?

De "Club van 50" is een groep mensen die vv Alblasserdam een warm hart toedraagt en daarvoor op vrijwillige basis per jaar een bedrag van € 50,00 doneert.

Het grootste deel van de beschikbare gelden wordt, op voorstel van de "Club van 50", besteed aan projecten die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden. Daarbij kun je denken aan activiteiten voor de jeugd, maar het geld kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld een bijdrage voor het opknappen van de buiten kinderspeelplaats of ,  het aanschaffen van een nieuwe voetbaltafel voor in de kantine of nieuw keukenapparatuur.

In seizoen 2017-2018 is de opbrengst gebruikt voor de activiteiten in het kader van ons 90 jarig jubileum. Voor seizoen 2018-2019 is door het bestuur bepaald dat de opbrengsten gebruikt worden voor het vervangen van het interieur van de kantine. Bijvoorbeeld nieuwe barkrukken, stoelen en tafels.

Wie kan er lid worden van de Club van 50?
Uiteraard de leden en oud-leden van vv Alblasserdam, maar ook ouders van (jeugd)leden en in het algemeen een ieder die vv Alblasserdam een warm hart toedraagt.

Wat krijgt u hiervoor terug?

• Vermelding van uw naam op het televisiescherm in onze kantine

• Uitnodiging voor een sponsoravond

• Vermelding op de website van vv Alblasserdam

• Het recht om ideeën aan te dragen voor de besteding van de gelden

• Eeuwige dankbaarheid en roem

Wie bepaalt wat er met het geld gaat gebeuren?
Elke donateur mag met een suggestie komen waar het geld aan besteed kan worden. Het bestuur kiest een bestemming. Op de jaarlijks ledenvergadering zal een overzicht van inkomsten en bestedingen worden gepresenteerd.

Hoe kunt u lid worden?

Om onze club van 50-administratie zo overzichtelijk mogelijk te houden heeft online aanmelden en betalen de voorkeur. Dat gaat heel gemakkelijk via dit aanmeldingsformulier. Betaling gaat dan via Ideal.  Contant betalen is mogelijk op de club via de kassa in de kantine.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar clubvan50@vvalblasserdam.nl
Wilt u weten wie al lid zijn van de Club van 50? klik dan hier.

Voor zakelijke sponsoring verwijzen wij naar onze sponsorcommissie.