Scheidsrechter

J.J.L.W. Quinten

Accommodatie

Onbekend

ALBLASSERDAM - Het publiek werd dinsdagavond tijdens Alblasserdam – Schelluinen verwend met liefst acht doelpunten, gelijkelijk verdeeld over beide teams.

Schelluinen kwam de eer toe de eerste treffer aan te tekenen: 0-1 via Danien de Jong. Inam Quliyev tekende vervolgens de 1-1 aan, waarna Zouhair Labyad de gasten opnieuw op voorsprong zette. Twee benutte strafschoppen (1x Murat Elibol en 1x Umut Takac) leverden een 3-2 ruststand op.

Toen Inam Quliyev na rust de stand op 4-2 had gebracht leek Alblasserdam een gewonnen wedstrijd te spelen. Treffers van Damien de Jong en Zouhair Labyad brachten Schelluinen uiteindelijk toch nog een punt.

“Op zich valt er te leven met deze 4-4”, vond Alblasserdam-trainer Dennis Schoonewil. “Maar het is wél zuur dat de laatste treffer diep in blessuretijd viel en dan ook nog eens volkomen onnodig.”

Zijn collega Philip den Haan toonde zich tevreden met het punt. “Er is geknokt voor elke meter gras, dat is sowieso een prettig gegeven. Dat het spel geen schoonheidsprijs verdiende? Het zij zo.”