A.C. Deurloo

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

ALBLASSERDAM - In de openingsfase miste de club drie dotten van kansen, waarna de gasten uit Dordrecht na een domme handeling van Alblasserdam's linksback Marvin Tims - hij speelde geheel onnodig een breedtebal die werd opgepikt door één van de aanvallers van de gasten- op voorsprong kwamen (0-1).

Toen tot overmaat van ramp Inam Quliyev nog vóór rust met zijn tweede gele kaart werd weggestuurd, was de ellende compleet voor trainer Dennis Schoonewil en zijn manschappen.

"Echt enorm zonde, deze nederlaag", oordeelde de coach. "We hadden vandaag goede zaken kunnen doen op de ranglijst, maar troffen een sluwe tegenstander met veel individuele kwaliteiten én een scheidsrechter die veel beslissingen nam waar wij niet blij mee waren."

Ralph Hofwegen had de gemoedstoestand van Schoonewil positief kunnen beïnvloeden als hij in de 88e minuut een joekel van een scoringskans had benut, maar hij faalde.

Bron: regio-voetbal