Scheidsrechter

Quinten Faasen

Accommodatie

Onbekend

op een zonovergoten sportpark Souburgh speelden de mannen van VVA4 tegen de jongens van IFC. De eerste helft begon aardig. Enkele kansen om op voorsprong te komen maar helaas counterden de hazewindhonden van IFC er lustig op los. Je mag dan even denken dat je voetballend de betere was maar ineens stond het 0-2. 2x werd de verdediging te kijk gezet door een diepe bal die er telkens net overheen viel. Kortom SNEU.

Niet dat we geen kansen kregen want net na de 0-2 kregen we een 100% mogelijkheid op een anschlusstor !!! Maar helaas. De kids van IFC counterden vrolijk door naar een 0-5 ruststand. 1 van de goals was een terechte penalty na een communicatiefout tussen twee zwagers (namen noemen doen we dit keer niet).

In de rust een oorverdovende stilte in de kleedkamer. We wisten het even niet meer maar we spraken af het tij te keren, niet meer op elkaar te zeiken en een aantal wijzigingen door te voeren. op het middenveld ging uitblinker Keyvan van rechts naar centraal. Arne kwam erbij op rechtsback en heelmeester Plato kwam centraal achterin pleisters plakken.

Wat een ander beeld het tweede bedrijf. Eerst een mooi uitgespeelde aanval over links. Mooi actie van Jeffrey en een heerlijk goal van Robinho door de beentjes van de sluitpost. Hierna nog een treffer uit een penalty, Gandalf dacht een succesje te halen maar werd knullig gevloerd. Mo miste niet. Kortom hoop op meer. Helaas vloeiden de krachten wat weg en werd het uiteindelijk 2-6.

We hadden niet hoeven te verliezen en laten we terugdenken aan / voortborduren op de tweede helft. Die hebben we namelijk wel met 2-1 gewonnen. Op naar volgende week mannen Hardinxveld thuis.