Accommodatie

Onbekend

Op 1 december traden we aan tegen de koploper ASWH. Wanneer je eerlijk bent horen deze jongens in de derde klasse thuis.

Eerste helft;
Al snel met 0-3 achter door wat dekkingsfouten. Robbert werd er door de snelle rechtsbuiten diverse keren uitgelopen waardoor er twee goals weggegeven werden. De derde goal was een dekkingsfoutje door het midden welke door de spits goed werd afgemaakt. Hoogtepunten van de eerste helft bij VVA;

- weergaloos doelpunt (vond zelfs de aanvoerder van ASWH ook) van Ruben, vanuit een vlot lopende combi met de koning van de assist Robin B;
- af en toe vlotte combinatiespel op het middenveld.

Rust werd behaald met 1-4.

Tweede bedrijf waarin drie wissels werden doorgevoerd. Jeffrey (die overigens super heeft gevlagd in de eerste helft) kwam erin voor Ruben, Thomas loste de onfortuinlijke Drilon af en Eddy B kwam voor Arne erin !! Arne pakte de vlag op voor de tweede helft.

Tweede helft verliep in de eerste minuten redelijk. Door een paar dwalingen achterin liepen de bezoekers toch weer wat uit naar 1-6. Keyvan stond zijn plek af aan Ruben, maar toen was de organisatie even weg. Jeff ging van de spits naar rechtshalf, maar liep uiteindelijk meer rechtsback te ballen. Toch gaf hij 15 minuten voor tijd de pijp aan Maarten (in dit geval aan Drilon). Drilon maakte de pot vol op rechtshalf.

De uiteindelijke slotstand was 1-8. Eervolle vermelding voor Davey die de keepershandschoenen had opgepakt. Eerste helft was niet heel zeker, maar eind tweede helft liet hij zijn kwaliteiten gelden.

Conclusie is dat we hebben verloren van de kampioen. Mooi voetbal waarbij iedereen zijn steentje bijdroeg. Kortom gewoon een paar klassen beter. Tot slot nog wat kleine vermeldingen;