Tiendweg 10
2931LC
KRIMPEN AAN DE LEK
tel. 0180-513545

KRIMPEN A/D LEK • Alblasserdam verspeelde in de titelrace in 3C twee belangrijke punten tegen Dilettant (2-2).

Alblasserdam-trainer Dennis Schoonwil gaf aan dat de trieste gebeurtenissen in zijn team en binnen de dorpsgrenzen van Alblasserdam van invloed waren op de prestatie van zijn manschappen. "Voetbal is een leuk spel, maar met deze tragische gebeurtenissen komt op een beduidend lager plan te staan", aldus Dennis Schoonewil.

De één minuut stilte voorafgaand aan de wedstrijd was indrukwekkend.

Of het aan de omstandigheden lag of aan de matheid van zijn team, Alblasserdam had een zware middag bij het strijdvaardige Dilettant. In de 15e minuut kwam Alblasserdam nog wel op voorsprong door Ahmet Kuyucu . In de 25e minuut wist de thuisploeg de stand recht te trekken.

In de 50e minuut wist de gretige spits van Dilettant ook de 2-1 te forceren. Het was Umhut Takac die in de 73e minuut de gelijkmaker mooi in de touwen joeg. Een gelijkspel was voor Alblasserdam het hoogst haalbare in deze tweestrijd die gebukt ging onder de noodlottige situaties, zoals eerder geschetst.

Verslag: regio-voetbal